Călătorie în lumea deco

Despre noi

Din frumoasa Românie, familia Gavrilescu și-a unit forțele și pasiunile pentru a crea DECO Travel, un portal online dedicat iubitorilor de design și călătorie. Marian (1977) și Geanina (1981), sprijiniți activ de curiozitatea și talentul lui Luca (2005) și Adelin (2010), aduc în prim-plan idei revoluționare de design și amenajare preluate din toată lumea.

Pe platforma DECO Travel, ei prezintă, în timp real, soluții ingenioase de amenajare interioară. Fiecare cameră, fie că e vorba de un living luminos, un dormitor cochet sau o bucătărie modernă, devine sursă de inspirație pentru cititori. Exteriorul nu este neglijat. Grădini înflorite, terase primitoare și zone de relaxare sunt dezvăluite în detaliu, împărtășind secretele din spatele fiecărei alegeri de design.

Nu doar spațiile personale sunt puse în valoare. Pentru cei care își doresc să transforme spațiul de lucru, familia Gavrilescu oferă idei inovatoare care pot aduce un suflu nou oricărui birou sau loc de muncă.

DECO Travel se distinge în peisajul saturat al blogurilor de călătorie prin abordarea lor unică – un focus profund pe DECO, un amestec de design, estetică și cultură într-o călătorie care nu doar te duce într-un loc anume, ci te introducea în sufletul și esența acestuia.

Cu un angajament profund față de comunitatea lor online, familia Gavrilescu interacționează constant cu cititorii, încurajând feedback-ul și adaptându-se nevoilor și sugestiilor lor. Luca și Adelin nu sunt doar martori, ci contribuie activ. Amândoi surprind momente unice, realizând fotografii și venind cu idei proaspete care sunt integrate pe platformă. Amândoi sunt pregătiți să ducă mai departe moștenirea familiei, consolidând DECO Travel ca un reper în lumea călătoriilor.

Pe viitor, DECO Travel promite să aducă și mai multe povești și recomandări. Explorări ale unor locații noi, interviuri cu designeri renumiți și tutoriale video vor apărea pe portal și pe platformele de socializare. Familia Gavrilescu se pregătește să lanseze și serii tematice, care să acopere diferite stiluri și culturi din lumea designului.

Cu DECO Travel, fiecare zi aduce noi posibilități și inspirații. Prin viziunea lor unică, familia Gavrilescu invită lumea să se alăture în această călătorie estetică, promițând că fiecare pas va fi unul plin de inovație și frumusețe.