Cristina Lăzărescu este designer de interior de mai bine de 15 ani. Dacă ar pune la socoteală cei cinci ani în care a colaborat pentru decoruri de teatru, evenimente și diverse proiecte speciale, din postura de executant, ar putea spune că are o experiență de peste 20 de ani.

După chip, pare o puștoaică care tocmai a terminat facultatea, dovadă clară că face exact ce-i place și acest aspect o ține tânără și energică. Are mereu idei noi și surprinde pe cei din jur cu rapiditate cu care gestionează activitățile zilnice și proiectele. Cu toate acestea, are o bună ascultare activă, este mereu receptivă și pregătită pentru o discuție pe domeniul ei favorit.

Cristina consideră că succesul său stă în modul miraculos prin care se poziționează pe aceeași linie de dialog cu clienții, furnizorii, partenerii și colegii. Cu alte cuvinte, talentul de a identifica rapid nevoile și dorințele clienților, iar apoi ușurința cu care se face înțeleasă de către colegi și furnizori, face posibilă toată această simfonie care pare să o urmărească continuu.

Am vrut să verificăm și noi toate aceste aspecte și am apelat la unul dintre furnizori, poate cel mai important și vechi furnizor al său, Sophia Home Decoration. Colaborarea durează din 2006 și s-a materializat prin numeroase proiecte – de la cele mai simple (superbe perdele) și până la obiecte de mobilier.

De ce a păstrat legătura cu Sophia România o perioadă atât de îndelungată?

În primul rând, pentru multitudinea și varietatea de produse, apoi pentru curajul de a propune anual foarte multe colecții pe care să le adaptăm la dorințele clienților noștri și apoi pentru relația minunată cu echipa Sophia. Furnizorul are mult mai multe informații despre produse economisești timp, iar această plus valoare nu o poți realiza nici din participarea la toate târgurile din lumea asta. De fapt, profesionistul este cel care înțelege întregul și are noțiunea elementelor și a parteneriatelor strategice, extrem de însemnate, mai ales în meseria noastră. A declarat designerul de interior Cristina Lăzărescu, foto stânga (sursa: facebook personal) pentru Deco Travel.

Cristina Lăzărescu, foto stânga. Sursa: facebook personal

Cristina Lăzărescu consideră că este foarte important să se apeleze la specialiști în orice domeniu este nevoie. Este bucuroasă că în lumea sa clienții sunt tot mai mulți pentru ea și colegii de breaslă și că, ușor ușor, normalitatea ajunge și la români.

De fapt, problemele sunt de încredere, percepție, etichete și dorința românului de a avea propria experiență. Am avut foarte mulți clienți care întâi au dorit să aibă propria creație, apoi și-au dat seama că întregul este construit din detalii, iar tabloul poate fi realizat perfect decât de un pictor cu adevărat talentat și profesionist. Ne-a declarat, de asemenea, Cristina Lăzărescu.

Despre proiectele și serviciile sale, cei interesați, pot accesa pagina Autograf Design.

Din portofoliul său, am ales câteva poze. Mai multe puteți găsi aici!