Îți prezentăm una dintre cele mai sofisticate băi, o încăpere unde eleganța clasică se îmbină cu funcționalitatea modernă pentru a crea un spațiu veritabil de răsfăț.

1. Cadă de sine stătătoare în formă de barcă: Aceasta este piesa centrală a băii și atrage toate privirile. Cu un design ce amintește de formele unei bărci, cada, în nuanțe delicate de alb sau crem, oferă nu doar un loc unde să te relaxezi, dar și un punct focal puternic pentru întreaga încăpere. Picioarele sale sculptate adaugă un plus de finețe și eleganță, în timp ce robinetele și dușurile în stil vintage completează imaginea clasică.

2. Mobilierul și finisajele: Dulapurile de lemn masiv cu detalii ornamentale și finisaje lucioase găzduiesc chiuvetele cu design clasic. Oglinda mare, cu ramă bogat decorată, se așază deasupra chiuvetei, reflectând lumina și mărind vizual spațiul.

3. Pardoseala și pereții: Marmura cu vene fine se întinde pe pardoseală, oferind un aspect regal și răcoritor sub picioare. Pereții sunt decorați fie cu faianță de calitate superioară, fie cu tapet rezistent la umiditate, cu modele clasice și culori pastelate.

4. Iluminat: Lămpile cu cristale atârnă de tavan, difuzând o lumină caldă și blândă. Sconce-urile montate pe pereți adaugă straturi suplimentare de lumină, creând un ambiant romantic și primitoare.

5. Accesoriile: Nu trebuie să uităm de detaliile mici care fac diferența. Prosoapele pufoase și covorașele moi, ambele în nuanțe care complimentează paleta de culori a băii, sunt esențiale. Coșuri împletite, sticlării antice și flori proaspete adaugă note de prospetime și naturalețe.

O asemenea baie nu este doar un loc de igienă personală, ci și un sanctuar unde te poți retrage pentru momente de liniște și relaxare. Cu un astfel de interior, baia devine mult mai mult decât un spațiu funcțional, transformându-se într-o operă de artă ce îmbină tradiția cu luxul contemporan.