Nunta cu iz de poveste

Într-o lume în care, pentru ziua cea mare a nunții, miresele înclină spre cele mai fancy rochii, cele mai luxoase saloane cu scaune îmbrăcate în pânză satinată, candelabre supradimensionate, meniuri sofisticate, o familie tânără și cu adevarat plină de poezie, reinventează cel mai frumos moment din viața unei doamne în devenire……

Ce spui dacă te dezbraci de toate ideile preconcepute, de spiritul tradiționalist, de acel ” a fi în rând cu lumea” și alege cea mai nemaiîntâlnită nuntă în stilul country șic. Baldachine ce se pierd printre rândurile de vii, atmosfera perfectă pentru a te îmbăta cu mirosul dulceag și parfumat al strugurilor pârguiți, iar orchestrația o creează, în surdină, zumzetul insectelor și ciripitul păsărilor. Cât despre bucate…..nici nu trebuie să închidem bine ochii și ne cuprinde un miros de brioșe delicioase cu fructe zemoase și limonade cu mentă și lămâie.

Actorul principal rămâne lumina care îmbracă în straie minunate natura, un colț de Rai, mai precis în poiana magică a licuricilor și a fânului proaspăt cosit…poiana lui Stângă.

Povestea aceasta magică cu prințese și prinți tradiționaliști începe cu propria nuntă. Cea a protagoniștilor, Alina și Ghica, care devin motorul acestei afaceri în care arta se îmbină cu dorința de a ieși din anonimat….de a fi altfel…Și ca mireasă, ce să-ți dorești mai mult decât o rochiță diafană, care să cadă ca o spumă, o coroniță de flori de câmp proaspăt culese, o atmosferă caldă, plină de prieteni cu cercei de cireșe și pălării de paie, iar printre crengile pomilor fructiferi să adie aerul curat de țară?

E vremea să ne întoarcem la tradiții, dar la cele delicate, fără amprenta brutală a naționalismului. E vremea poveștilor cu dansul mirilor printre licurici, al dansurilor cu picioarele goale în iarba cu rouă, a căsuței din copac ca ultima redută a copilăriei, ultimul refugiu înaintea dezlănțuirii maturității și a responsabilităților familiale.

De toate acestea te poți bucura într-un cadru cu adevărat unic și spectaculos. Așadar, alege să fii mireasa nonconformistă care va îmbina atât de elegant  stilul country cu eleganța și rafinamentul. Este timpul să ne regăsim în micile și autenticele petreceri.

Gazdele noastre, Alina și Ghica vă așteaptă pe pagina lor: http://theweddinghouse.ro/ pentru a vă deschide cufărul spre o poveste magică din poiana fermecată.

Iată cum vă așteaptă protagoniștii noștri…..

 The Wedding House

Sau căsuța din poiană. Poiana lui Stângă.
O locație pentru evenimente… altfel. O locație pentru garden party-uri relaxate, romantice, country-chic.
Fără fițe de ballroom, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau candelabre kitsch.
O locație cu cireși, decoruri shabby-chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.
O locație de poveste.